Vergaderingen en bijeenkomsten

Onze klassiek ingerichte vergaderzaal Blauwe Zaal is prima geschikt voor vergaderen in de 1,5 meter samenleving voor gezelschappen tot 8 personen. Zonder deze afstand heeft de zaal een maximale capaciteit van 20 personen.
De Blauwe Zaal leent zich goed voor kleinschalige vergaderingen, presentaties of cursussen. De zaal heeft volop direct daglicht, biedt uitzicht op een Leidse gracht en beschikt over draadloos WiFi, een draadloze beamer met Click Share- verbinding en een eigen koffie-corner.

Contact

Vergaderen en meer...

U kunt uw bijeenkomst uitbreiden met een lunch of met een borrel in onze bar en natuurlijk een overnachting in ons hotel. Zoekt u een (team)uitje voorafgaand aan of aansluitend na uw bijeenkomst? Denkt u eens aan een rondvaart of stadswandeling door het historische centrum van Leiden. Wij regelen het graag voor u.
Vanzelfsprekend houden wij bij alles rekening met de geldende RIVM-maatregelen rondom het coronavirus.

Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u vrijblijvend contact opnemen met ons Salesteam, bereikbaar via telefoon 071 512 63 58 (maandag t/m donderdag van 9-15 uur) of sales@nieuwminerva.nl.

Wij denken graag met u mee !