Vergaderingen en bijeenkomsten

Vanuit de vergaderzaal, op de foto links onderin het witte deel van ons pand, heeft u zicht op het centrum van Leiden en ziet u de bootjes over de Oude Rijn voorbij varen. Wij zijn aangesloten op het internationale Eduroam netwerk.

Sfeervol vergaderen aan de gracht

U kunt hier uitstekend vergaderen met een klein gezelschap tot ca 15 personen. Er zijn diverse opstellingen mogelijk in de zaal. Neemt u gerust contact met ons op om uw wensen te bespreken!

Presentaties of traningen


Naast vergaderingen kunt u bijvoorbeeld ook kleinschalige presentaties, trainingen of cursussen organiseren in de Blauwe Zaal. Er is een eigen buitendeur, dus u loopt zó de stad in tijdens een pauze.

De zaal heeft volop direct daglicht en beschikt over draadloos WiFi, een draadloze beamer met Click Share- verbinding en een eigen koffie-corner.

We denken graag met u mee.

Komt uw gezelschap met de auto, dan kan er worden geparkeerd op parkeerterrein Haagweg in Leiden. 
De gratis shuttlebusjes rijden in enkele minuten naar ons hotel. De wandelafstand is ca 10 minuten. 

 

Contact

Vergaderen en overnachten

Voorafgaand of aansluitend aan uw bijeenkomst bij ons overnachten? Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Aansluitend team-uitje of een borrel?

U kunt uw bijeenkomst natuurlijk ook uitbreiden met een lunch, of afsluiten met een borrel in onze hotelbar.
Wat vindt u van een (team)uitje voorafgaand aan of aansluitend aan uw bijeenkomst? Bijvoorbeeld een rondvaart of stadswandeling door het historische centrum van Leiden, of een escape room. We hebben volop suggesties en als u wilt, regelen we het graag voor u. 
 

Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u vrijblijvend contact opnemen met ons Salesteam, bereikbaar via telefoon 071 512 63 58 (maandag t/m donderdag van 9-15 uur) of stuur ons een mail.