Vergaderingen en bijeenkomsten

Vergaderen met uitzicht op het levendige centrum en voorbijvarende bootjes. Wie wil dat nou niet? Het is uw uitzicht als u vergadert in onze vergaderzaal. U ziet de zaal op de foto links onder in het witte deel van ons pand. Wij zijn aangesloten op het internationale Eduroam netwerk.

Sfeervol vergaderen aan de gracht

De Blauwe Zaal is bij uitstek geschikt voor bijeenkomsten met een klein gezelschap tot ca 15 personen, zoals MT- dagen of Hei-dagen. Er zijn diverse opstellingen mogelijk in de zaal. Neemt u gerust contact met ons op om uw wensen te bespreken!

Presentaties of trainingen

Naast vergaderingen kunt u bijvoorbeeld ook kleinschalige presentaties, trainingen of cursussen organiseren in de Blauwe Zaal. Er is een eigen buitendeur, dus u loopt zó de stad in voor een pauzewandeling.

De zaal heeft volop direct daglicht en heeft sterke WiFi, een draadloze beamer met Click Share- verbinding en een eigen koffie-corner.

We denken graag met u mee.

Komt uw gezelschap met de auto, dan kan deze worden geparkeerd op parkeerterrein Haagweg in Leiden. De gratis shuttlebusjes rijden in enkele minuten naar ons hotel. De wandelafstand is ca 10 minuten.
Leiden Centraal Station is eveneens 10 minuten lopen.

Contact

Vergaderen en overnachten

Voorafgaand of aansluitend aan uw bijeenkomst bij ons overnachten? Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Aansluitend team-uitje of een borrel?

U kunt uw bijeenkomst natuurlijk ook uitbreiden met een lunch, of afsluiten met een borrel in onze hotelbar. Of heeft u al eens gedacht aan een (team)uitje voorafgaand aan of aansluitend aan uw bijeenkomst? Bijvoorbeeld een rondvaart of stadswandeling door het historische centrum van Leiden, of een escape room. We hebben volop suggesties en als u wilt, regelen we het graag voor u.

Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u vrijblijvend contact opnemen met ons Salesteam, bereikbaar via telefoon 071 512 63 58 (maandag t/m donderdag van 9-15 uur) of stuur ons een mail.