Welkom bij City Hotel Nieuw Minerva Leiden

Slapen langs de gracht

Zoekt u een sfeervol hotel midden in het levendige en historische centrum van Leiden? Op korte loopafstand van winkels, musea, bezienswaardigheden, restaurants en gezellige terrasjes langs het water? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!  Voor onze zakelijke gasten: de diverse congreslocaties in de Leidse binnenstad zijn lopend binnen een paar minuten te bereiken.

City Hotel Nieuw Minerva ligt midden in het centrum van Leiden aan één van de levendige Leidse grachten en is gevestigd in 6 aaneengesloten grachtenpanden (Rijksmonument). De kamers aan de voorkant van het hotel kijken uit over de Oude Rijn en het centrum. Aan de achterkant van het hotel vindt u rustiger kamers zonder grachtzicht. Heeft u een voorkeur voor een kamertype, neemt u dan direct bij reservering contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Is de kamer van uw voorkeur niet meer beschikbaar, dan kijken we graag in overleg met u wat de alternatieven zijn.

De 35 kamers zijn allemaal verschillend en hebben een eigen inrichting die past bij ons pand. Enkele kamers hebben een bijzonder thema zoals bijvoorbeeld de Rembrandtkamer, de Rozenkamer en natuurlijk onze populaire romantische Bruidssuite met hemelbed!
 

Centrale ligging

Centrale ligging

Wi-Fi gratis

Wi-Fi gratis

Receptie 7-23 en Nachtportier

Receptie 7-23 en Nachtportier

Hotelbar

Hotelbar

Niet roken in hotel

Niet roken in hotel