Ontbijt en bar

Ons traditionele ontbijtbuffet wordt zeer gewaardeerd door onze gasten en zorgt voor een goed begin van de dag. Het ontbijtbuffet is op doordeweekse dagen geopend van 07.00 - 10.00 uur en in het weekend van 08.00 - 11.00 uur. 

Het buffet bestaat uit diverse soorten brood en broodjes, kaas, vleeswaren, divers zoet broodbeleg zoals jam (ook biologisch), pindakaas en hagelslag, muesli (ook biologisch), melk en yoghurt, sappen, vers fruit, thee en koffie.
We houden graag rekening met dieetwensen. Heeft u een allergie of wens, laat u het ons dan tijdig weten?

In onze hotelbar kunt u  gezellig een (lokaal) drankje drinken. U heeft de keuze uit diverse bieren, wijn en frisdranken. Onze medewerkers adviseren u graag! 

Wilt u 's avonds een hapje eten, dan adviseren we u graag over de diverse restaurants in het centrum van Leiden. In de directe omgeving van ons hotel bevinden zich talrijke restaurants. Er is doorgaans ruim voldoende keus voor elke smaak en elk budget. Houdt u in weekenden en bij mooi (terras)weer rekening met drukte. Vaak is het dan verstandig om enkele dagen voor aankomst vanuit huis al een tafel te reserveren.