Blauwe Zaal

Vergaderen met uitzicht op het levendige centrum en voorbijvarende bootjes. Wie wil dat nou niet? Het is uw uitzicht als u vergadert in onze vergaderzaal, die zich op de begane grond bevindt.. Wij zijn aangesloten op het internationale Eduroam netwerk.

Sfeervol vergaderen aan de gracht

De Blauwe Zaal is bij uitstek geschikt voor kleinschalige bijeenkomsten met een gezelschap tot ca 15 personen. Denk hier bij aan bijeenkomsten zoals een Managementdag of Hei-dag. We kunnen de zaal op verschillende manieren voor u indelen. Neemt u gerust contact met ons op om uw wensen te bespreken!

Presentaties of trainingen

Naast vergaderingen kunt u bijvoorbeeld ook kleinschalige presentaties, trainingen of cursussen organiseren in de Blauwe Zaal. Er is een eigen buitendeur, dus u loopt zó de stad in voor een pauzewandeling.

De zaal heeft volop direct daglicht, sterke WiFi, een draadloze beamer met Click Share- verbinding en een eigen koffie-corner.

Komt uw gezelschap met de auto, dan kan deze worden geparkeerd op parkeerterrein Haagweg in Leiden. De gratis shuttlebusjes rijden in enkele minuten naar ons hotel. De wandelafstand is ca 10 minuten. Leiden Centraal Station is eveneens 10 minuten lopen.

Onze vergaderzaal is ca 8 x 4 meter groot en is daarmee prima geschikt voor zowel kleinschalige bijeenkomsten als vergaderingen tot maximaal 15 à 20 personen (afhankelijk van de gewenste opstelling). 

Heeft u belangstelling voor het huren van deze ruimte voor uw bijeenkomst? Neemt u contact met ons op voor beschikbaarheid en meer informatie.